Gertrud Andersson

Cert. Massör/ Massageterapeut. Dipl. Zonterapeut
CranioSacralterapeut Bioresonansterapeut

070-54 28 457

Jag har arbetat som terapeut i Tumba Hälsocenters trivsamma lokaler sedan 1998 och hälsar dig varmt välkommen till A-Praktiken.

För att finna orsaken till att Du har ont, nedsatt rörlighet, huvudvärk/migrän, yrsel, ryggskott, ischias, whiplash, domningar, smärtutstrålning, känner stress, har sömnproblem osv, krävs det ibland lite detektivarbete. Ofta sitter orsaken till att du har ont eller känner dysfunktion på ett ställe i din kropp, medan smärtan du upplever sitter på ett annat. Vid sådana tillfällen är nervsystemet inblandat. För att finna ursprunget till din smärta och för att nå bästa behandlingsresultat använder jag mig av:

Jag använder de olika terapiformerna dels som enskilda terapier, men också i samverkan. De olika terapierna har en förmåga att kunna berika varandra. Jag ”skräddarsyr” alltid mina behandlingar utifrån de problem Du har. Ibland kan samtalet spela en viktig roll i behandlingen och ibland är det tystnad som är behövligt och välgörande. Alla mina behandlingar är beräknade till 1 timme.


Mina priser:

Behandling 60 min                    740:-

Behandling KOMBO 90 min      900:-

Behandling KOMBO 120 min   1390:-