Anna Jensson Hjelm

Dipl. Näringsterapeut och Dipl. Friskvårdskonsult.
Sedan 2003 driver jag Tumba Hälsocenter

Min webshop heter Husapoteket.eu, där du finner analyser och egenvård produkter!

En utbildad näringsterapeut har studerat biokemi, nutrition samt vitamin- och mineralterapi. Näringsterapeuten erbjuder yrkesmässig rådgivning angående hur kroppen bäst bibehåller och eventuellt återställer den naturliga näringsbalansen trots sjukdom, operationer, trauma, näringsbrister mm. Som Näringsterapeut tillämpar jag kunskaper om hur kost, vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer, fettsyror, antioxidanter m.m. påverkar kroppens anatomi, fysiologi och biokemiska funktioner.

Näringsterapeutens mål är att främja optimal hälsa genom att rekommendera ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram för varje klient. I mitt arbete använder jag näringstestning med frekvensanalys, QRmA, analys av kärlhälsa, anamnes och levande blodanalys.

Inflammation ligger bakom de flesta av våra åldersrelaterade sjukdomar och jag ger råd och kunskap om kost och tillskott vid inflammationsprocesser. Cellens energinivå och kroppens ämnesomsättning har också stor påverkan på hälsan. Läs mer om detta under Ämnesomsättning och Tyst inflammation i min webshop husapoteket.eu under Näringsterapeutens råd och : http://www.husapoteket.eu/amnesomsattning

Ett område jag brinner för är barn och ungdomars psykiska hälsa och jag har 1 gratis tid i veckan för näringsanalys för barn som går på BUP eller har diagnos och där föräldrarna inte har möjlighet att finansiera privata undersökningar. Hjärnan och hormonerna påverkas starkt av vissa näringsbrister och kost rik på socker och allergener så här finns mycket att göra och mycket som är förvånansvärt enkelt.

Boka tid för Din genomgång.

Jag jobbar också med klassisk massage och ger en djupgående smidig massage med fokus på rygg, nacke och skuldror. Vill du ha en genomknådning så boka en tid!

Betalning via kort, faktura eller kontant. Silver eller Onecoin efter kurs.
Läs mer om kroppen på mina hemsidor: www.naringsterapeuten.se och www.husapoteket.eu

Fyll i anamnesen/frågeformuläret FAB och boka Din tid.


Mina priser:

Massage

45 min    550:-

60 min    650:-

90 min    900:-

120 min  1200:-

Näringstester / Kärltester

Behandlingslan   1000:-

Uppföljning           500:-